Pages

Wednesday 6 March 2013

Twee Gekruiste Sleutels van Mysterie Babylon - Inclusief Bidpunten!



9.6.9.

De R.K.K.


Twee gekruiste sleutels van mysterie Babylon


Afbeelding van de Maria verering in de R.K.K.


Een detail van een brug in de stad Dordrecht.


Een vloedgolf van kwaad komt over de aarde. Als we niet vrijkomen van de hekserij van vrijmetselarij, kunnen wij dit niet overleven, de ernst van de tijd waarin we nu leven is de tijd van ontkenning voorbij, de hele aarde wordt nu geschud, en God schudt alle dingen.


Hebreeën 12:27-29  Met deze uitdrukking “nog eenmaal’ wordt bedoeld het verwijderen van die dingen die geschud kunnen worden, zoals van geschapen dingen, zodat die dingen die niet geschud kunnen worden overblijven. Daarom, omdat we een Koninkrijk ontvangen wat niet geschud kan worden, laat ons dankbaar zijn, waarmee we God een aanvaardbare dienst aan kunnen bieden met eerbied en ontzag. Want onze God is een verterend vuur!


We moeten van de golf van vernietiging afkomen en nu op de golfbeweging van God komen. Het is dringend. Vrijmetselarij in onze families zal ons in de Vallei van Dood en Vernietiging brengen.


De tijd gaat zeer snel! 

Wees moedig en standvastig.


En spendeer kwaliteitstijd aan God, onder werkelijke bekering en berouw, en breek het fundament van het valse evangelie van vrijmetselarij. De valse Apostolische fundamenten van vrijmetselarij over de hele wereld staan op het punt om ontmaskerd te worden.  

Wanneer bekering en berouw komen, 

dan kan opwekking stromen.


Kolossenzen1:21b-23  Toch heeft Hij nu u verzoend in Zijn vleselijk lichaam door de dood, om u voor Hem te stellen heilig en onbesmet en onberispelijk wanneer u inderdaad voortgaat in het geloof stevig gegrondvest en standvastig, en niet af te brengen van de hoop van het evangelie dat u gehoord heeft, wat verkondigd is aan de gehele schepping onder de hemel, en waarvan ik, Paulus, een dienaar van ben gemaakt.


Kolossenzen 2:14-15  Door het bewijsstuk van onze schuld uitgewist te hebben wat besluiten tegen ons bevatte, wat ons bedreigde; en Hij heeft dat weggedaan, door het aan het kruis te nagelen. Nadat Hij de overheden en machten ontwapend had stelde Hij hen openlijk ten toon, hen overwonnen hebbend door Hem.


"Nu is het de tijd voor het mobiliseren van het leger van God"


2 Timoteüs 2:21 Daarom, wanneer iemand zich van deze dingen reinigt, zal hij een eervol vat zijn, geheiligd, bruikbaar voor de Meester, voorbereidt voor elk goed werk.


"Het fundament van Vrijmetselarij 
moet helemaal van ons afgebroken worden"


Handelingen 16:19 Toen nu haar eigenaars zagen, dat hun kans op voordeel verdwenen was, grepen zij Paulus en Silas en sleurden hen naar de markt voor de overheid


Hier leidde de Geest van God Paulus en Silas naar Filippi – waar ze niet alleen een sterke demon van waarzeggerij uit een slavenmeisje gooiden, maar ook het werkelijke bolwerk over deze stad, namelijk het bolwerk in Filippi was waarzeggerij, het was een macht over de steden en dorpen.


Vrijmetselarij is een fundament van waarzeggerij, het heerst over de mensen die hier verbonden aan zijn, en dat is ook de reden dat wij nu moeten afbreken alles in ons fundament dat niet geplant is door de Heer, het fundament van Rome is ook een geest van waarzeggerij.


Vrijmetselarij in de kerk neemt het geestelijke leven terug naar de Kerk van Sardis, een Maçonnieke dode kerk zal geen deel hebben aan het voortdurende werk van de Heer van het bouwen van een tempel, een huis voor Zijn aanwezigheid. De hoge Meester in Vrijmetselarij heeft de tempel al als afgebouwd verklaard, het is alleen wel de tempel van Lucifer.



De doctrine van Vrijmetselarij is gebaseerd op Godslastering, het is een hele inhoud van valse religie en sekte van bespottelijk maken van het Kruis van onze Here Jezus Christus, de Kruisiging en Zijn Opstanding.



Vrijmetselaars, loges, loges van Oranje, aanbidden een ander kruis van heidendom en rituelen, en vieren een valse Christus, valse redder, meester en heer. Hij is Hiram Abiff, de verborgen Lucifer. Dit is gebaseerd op de Godslastering van het bloed, redding door goede werken.


Valse dodenbegraving en opstanding door Egyptische hekserij. Elk deel van de kracht van het kruis wat zo belangrijk is voor een Christen wordt bespottelijk gemaakt.


Efeziërs 1:7  In Hem, Jezus, hebben wij de verlossing door Zijn bloed, de vergeving van onze overtredingen (zonden), naar de rijkdom van Zijn genade.


Efeziërs 2:16  en beide zou mogen verzoenen tot één  lichaam voor God door het kruis, doordat het de vijandschap ter dood gebracht heeft.


Efeziërs 5:7-12  Doe daarom niet met hen mee; want u was vroeger duisternis, maar nu ben u Licht in de Here; wandel als kinderen van het Licht (want de vrucht van het Licht bestaat uit alleen maar goedheid en gerechtigheid en waarheid), proberen om te leren wat de Heer behaagd. Neem geen deel aan de onvruchtbare daden van duisternis, maar in plaats daarvan ontmasker ze zelfs; want het is schandelijk om zelfs maar de spreken van de dingen die in het geheim door hen gedaan worden. 


Het Christelijke geloof wordt totaal bespottelijk gemaakt en gelasterd, en omgewisseld voor een occulte imitatie met occulte kruizen. Het is godslasterlijke ontkenning van de opstanding van de Here Jezus Christus.


Vrijmetselarij blaast de kandelaar van de Heer uit; Vrijmetselarij brengt een complete genadeslag toe aan het Christendom uit het boek Handelingen. En in de Kerk, en neemt ons mee terug naar een dode religie. 


Efeziërs 5:13-15  Maar alle dingen worden zichtbaar als ze ontmaskerd worden door het licht, want alles wat zichtbaar wordt is licht. Daarom wordt er gezegd: “Wordt wakker, slaper, en sta op uit de dood, en (de ware) Christus zal over u lichten. Wees daarom voorzichtig hoe u wandelt, niet als onwijze mensen maar als wijze,


Maçonnieke Mis, Katholieke Mis, Maçonnieke communie is gebaseerd op de doctrine van transsubstantiatie. Deze doctrine van Izebel, leert dat het brood en de wijn veranderen in het werkelijke lichaam en bloed van de Heer.


Als een voorbeeld: De Paus die pas geleden in Jeruzalem was, en in Nazareth, maar ook bij de hof van Getsemané, en daar in godslastering het lichaam en bloed van Jezus opnieuw offerde, de transsubstantiatie van maçonnieke communie spitst zich niet alleen toe op Jezus, maar ook op Mozes. 


In de ware zin eten en drinken wij het lichaam van de doden, en we kunnen niet zeggen dat er een enkele atoom van ons bloed of lichaam bij is. Het eigenaarschap waarover een andere ziel niet met ons kan twisten.


Met andere woorden, maçonnieke communie is het geestelijk eten van het vlees van Jezus, Mozes. De vrijmetselaars eten de mozaïsche wet, welke zonde en dood voortbrengt. We moeten dringend de maçonnieke transsubstantiatie van de 26e graad herroepen en verwerpen.


De Vrijmetselaar draagt net zoals ook de Katholieke priester in hun toga, een schort, met de initialen I-H-S, wat betekent redder van de mensheid, met een hart omringd door vuurvlammen, dit is een kopie van de Egyptische Drie-eenheid van Isis, Horus, Osiris of Seth.


Vrijmetselarij neemt de Kerk mee terug naar Egypte. Het is geestelijk kannibalisme. Dit is een heidense doctrine.


In de 7de graad, de ridders van het oosten en westen, wordt de kandidaat een offer Lam. Zijn arm wordt open gekerfd met een mes, en zijn bloed stroomt eruit. Vrijmetselaars worden hun eigen bloedoffer voor de verzoening van zonde.


Hebreeën 9:12  en niet door het bloed van bokken en kalveren, maar door Zijn eigen bloed, is Hij het heiligdom binnengegaan eens en voor altijd, eeuwige verlossing verworven hebbend.


De Vrijmetselaar vervangt Jezus
ons offer Lam en Zijn verzoenende Bloed.


Hierdoor kunnen vele Christenen, en ook kerken, geen openbaring ontvangen van het genezende, bevrijdende Bloed van het Lam omdat ze fundamenten hebben van Maçonnieke rituele bloedoffers, ze zijn valse offer Lammeren geworden.


Dit kan alleen maar verbroken worden door het kostbare Bloed van het Lam van God. Er is slechts één verbond, het Bloed van het Lam Gods.


Vrijmetselarij is gebroken verbond met God, het maakt een verbond met dood en hel, Abaddon. De sterke man van dood en hel uit:


Openbaring 9:11  Zij hadden over zich als koning de engel des afgronds; zijn naam is in het Hebreeuws Abaddon en in het Grieks heeft hij tot naam Apollyon.                                                               
  

Matteüs 12:29  Of hoe kan iemand het huis van de sterke man binnengaan en zijn huisraad roven, als hij niet eerst de sterke man heeft gebonden? Daarna zal hij zijn huis plunderen


"Grote Pontiff"


Pontiff betekent: de hogepriester of de Paus, maar onze Hogepriester is Jezus


In de 19e graad, draagt de vrijmetselaar een sjerp met 12 sterren erop; De Ster representeert de 12 stammen van Israël, 12 apostelen, 12 fundamenten van het Nieuwe Jeruzalem.


Dit op zijn beurt is een valse imitatie van apostolische volheid en goddelijke overheid.


De Vrijmetselaar claimt de Apostolische fundatie te zijn, waarop de Heer bouwt.


In deze graad wordt de meester van de Loge “Grand Pontiff” genoemd en wordt bekleed met een ambtsgewaad van wit linnen.


Het woord “Pontiff” betekent Paus. De Grote Pontiff neemt olie en zalft de kandidaten met de woorden, “Weest u een priester voor altijd in de Orde van Melchizedek”. Melchizedek wordt in het algemeen beschouwd als zijnde Jezus. Dit is een overname van Satan zelf.




De Mijter is een hoofddeksel van een valse priester, een valse koning: “Pontiff”.


Jezus is het Hoofd van Zijn Kerk, en niet de Paus!


Het hoofd duidt altijd op autoriteit en wijsheid, daarom kroont onze samenleving het hoofd met een hoofddeksel, om autoriteit te verklaren;


“De mijter” van Rome"


Een mijter was het hoofddeksel van een hogepriester, maar ook van de Farao van Egypte.


Openbaring 13:1  En de draak stond op het zand van de zeekust. Toen zag ik een beest, met tien horens en zeven koppen, opkomen uit de zee, en op zijn horens waren tien kronen, en op zijn koppen waren godslasterlijke namen.


Openbaring 17:1  Toen kwam één van de zeven engelen, die zeven schalen hadden, en sprak met mij zeggende: “Kom hier, ik zal u tonen het oordeel over de grote hoer, die zit op vele wateren.


Openbaring17:15  En hij zeide tot mij: De wateren, die gij zaagt, waarop de hoer gezeten is, zijn natiën en menigten en volken en talen.


“De god Dagon van de zee”

De mijter van Dagon is dezelfde mijter als die van Rome, vrijmetselarij en Egypte.


Een visgod opkomend uit de zee; Nimrod vereerde Noach onder de Naam van Dagon, omdat hij over de wateren heerste. Maar dit was niet waar, omdat Noach heerste door gehoorzaamheid aan God.


De Hoer uit Openbaring en het beest kwamen uit de zee – met een valse heerschappij, vals gezag, overheid. De zee is een beeld van mensen, de valse overheid is over “het verstand” van de mensen is (mijter)


De Pontiff Paus, draagt een Babylonische Mijter

in de vorm van een vissenkop, de valse visser,valse oogst.


Een Paus wordt gekroond met een Mijter, zo ook de Bisschoppen en de Aartsbisschoppen van Rome. Dit representeert het hoofddeksel van autoriteit, over de zee, en over de menigte van mensen.



“Het Roomse wapenschild”



Dit wapenschild van de Pontiff, Paus, bisschoppen van Rome, heeft een “M”, dat representeert Maria, een driedubbel gelaagde kroon of tiara voor de pauselijke koning, en de twee sleutels van Janus en Cybele – of de twee sleutels van het Mystery of Babylon – De  gekruiste valse roomse sleutels van autoriteit.


Jesaja 22:22  Dan zal Ik de sleutel van het huis van David op zijn schouder leggen; opent Hij, niemand zal sluiten, wanneer hij sluit zal niemand openen.


Matteüs 16:18-19  Ik zeg ook tot u dat u Petrus bent, en op deze rots zal Ik Mijn Kerk bouwen, en de poorten van het dodenrijk zullen haar niet overweldigen. Ik zal u de sleutels geven van het koninkrijk der hemelen en wat u op aarde bindt zal gebonden geworden zijn in de hemel, en wat u op aarde ontbindt zal ontbonden geworden zijn in de hemel.


Openbaring 3:7  En schrijf aan de engel de gemeente te Filadelfia: Hij die heilig is, die waarachtig is, die de sleutel van David heeft, die opent en niemand zal sluiten, en die sluit en niemand opent, zegt dit


De misleiding dat de apostel Petrus de eerste Paus, “Apostolische Koning” was, die naar Rome ging en toen als de bezitter van de sleutels deze aan zijn opvolger gaf, de volgende Pontiff, Paus, is een algehele godslastering; in het Roomse geloof, had Petrus de macht om de heersende stad Rome binnen te gaan, terwijl hij de sleutels als een teken van autoriteit op zijn schouders droeg.


Deze valse doctrine van Rome, Izebel, verklaart dat alleen de apostel, of Paus, de sleutels heeft. Het plaatst de Apostel, Paus, in een vals ambt, valse hiërarchie, en elitisme van het hebben van de autoriteit van de sleutels.


De Pontiff werd beschouwd als de koning der koningen en de koning van de hemel,  dit is een algehele godslastering.


De Pontiff van Rome, met zijn valse Mijter kiest vervolgens twaalf kardinalen, die de macht van het scharnier van de deur hebben, de deurwachters.


Ze gingen gekleed in karmozijn rood. Mensen: onder deze valse doctrine van Petrus, Pontiff, en de sleutels - wordt een totaal elitair systeem gebouwd, en frustratie en ontmoediging is het eindresultaat voor deze mensen onder de heerschappij van Rome.  


“Petrus, de ware apostel van God”


Matteüs 16:16  Simon Petrus antwoordde: “U bent de Christus, de Zoon van de levende God.”


De Kerk van de Here Jezus Christus zal gebouwd worden op de fundamenten van de openbaring van wie Jezus is. Petrus was geroepen door God, in de vroege Kerk, voornamelijk geroepen naar de Joodse wereld. Hem was de autoriteit gegeven door Jezus - De Grootste Apostel, en de ware Koning der Koningen en Heer der Heerscharen -  
 
“U bent de Christus”.


Jezus had aan Petrus verteld dat de poorten van hel en dood niet zouden overwinnen, omdat Jezus de ware sleutels van het koninkrijk vrij zette aan de apostel – Jezus zette alle macht en autoriteit vrij om de drempel over te steken om het Koninkrijk van God binnen te gaan – om een volledige vrijzetting te zien van wonderbaarlijke kracht; toen Petrus de sleutels van het Koninkrijk gebruikte, werden de poorten van hel experimenteel teruggeduwd, de poorten van ijzer en koper.


IJzer is een beeld van slavernij, brons, is een beeld van zonde, dit zijn de twee sleutels van Rome, de sleutels van mysterie Babylon.


Jesaja 45:2  Ik zelf zal vóór u uitgaan en de oneffenheden effenen; bronzen deuren zal Ik verbreken en ijzeren grendels verbrijzelen.


Met echte Goddelijke, Apostolische autoriteit en met bezit van de sleutels, zullen de Poorten van de vijand wijken.  


Genesis 22:17  Voorzeker zal Ik u rijkelijk zegenen, en Ik zal uw nageslacht zeer talrijk maken zoals de sterren van de hemel en zoals het zand aan de oever van de zee, en uw zaad (nakomelingen) zal de poort van hun vijanden in bezit nemen.


Jesaja 28:6  Een geest van rechtvaardigheid voor wie gerechtigd is te oordelen, en tot kracht voor wie de strijd bij de poort terugdringen.



Apostolische sleutels uit de hemel nemen al het elitaire gedrag weg uit de Kerk, de mensen hadden alle dingen gemeenschappelijk.


Handelingen 2:41-44  Zij dan, die zijn woord aanvaardden, lieten zich dopen en op die dag werden ongeveer drieduizend zielen toegevoegd. En zij bleven volharden bij het onderwijs der apostelen en de gemeenschap, het breken van het brood en de gebeden. En er kwam vrees over alle ziel en vele wonderen en tekenen geschiedden door de apostelen. En allen, die tot het geloof gekomen en bijeen vergaderd waren, hadden alles gemeenschappelijk;


Vervolgens werden diegene die zijn woord aanvaard hadden gedoopt, en op die dag werden ongeveer drieduizend zielen toegevoegd. Iedereen bleef een gevoel van ontzag houden; en er gebeurden vele wonderen en tekenen door de apostelen. En allen, die tot het geloof gekomen waren, waren tezamen en hadden alle dingen gezamenlijk; 


“De sleutels van de stad, het land en de naties”


Degene die de sleutel heeft van de poort, heeft de macht en de autoriteit over de stad, Nederland, Europa.


Openbaring 3:7  Dit zegt de Heilige, de Waarachtige, die de sleutel Davids heeft, die opent en niemand zal sluiten, en Hij sluit en niemand opent.



Het wapen van Paus BENEDICTUS XVI.


Het meest opmerkelijke is aan dit nieuwe pauselijke wapen is het feit dat het voor het eerst sinds ca. 800 jaar niet meer door de bekende pauselijke tiara bekroond wordt, maar door een mijter. Die anders dan de tiara, louter voor de geestelijke autoriteit van het Pausschap staat. Maar de mijter representeert de overname van de hele mens. ( indoctrineert door haar leerstelling de mijter)  Maar God zegt in Openbaring 18:5 haar zonden hebben zich opgehoopt tot aan de hemel en God heeft aan haar iniquity gedacht.


De Geest van Rome, die over ons is, moet verbroken worden.


Want de consequenties zijn:


Openbaring 2:22 Zie, Ik werp haar op het ziekbed en hen, die met haar overspel bedrijven, breng Ik in grote verdrukking, indien zij zich niet van haar werken bekeren.


“Verdrukking in geest, ziel en lichaam”


De consequentie van het feit dat we Izébel en haar leerstellingen toelaten in de kerk is de kwelling van ziekte in geest, ziel en lichaam en zelfs de dood.


Haar leerstellingen zijn leerstellingen die doden, stelen en vernietigen; die de ware apostolische leerstellingen weg roven en de kerk infiltreren met de leerstellingen van de duivel. Leerstellingen die een eind maken aan de openbaring van de kracht van het bloed van Jezus.


De verdrukking, de kwelling is bijzonder extreem, want Izébel zorgt ervoor dat de diepte van satan komt over hen die zich onder haar leerstellingen bevinden.


Izébel vergiet bloed, maar haar leerstellingen zijn verborgen en verdraaid. Ze heeft een bloeddorstig verlangen naar het bloed van de heiligen en de martelaars: Emotioneel, mentaal, psychologisch, geestelijk, lichamelijk.


Dit brengt mensen in een voortdurende staat van verdriet, zelfs tot bloedens toe. Izébels leerstelling brengt leed en diepe wanhoop en hopeloosheid voort.




Als wij echter die leerstelling overwinnen, dat lezen we in:


Openbaring 2:26 en 28  En wie overwint en mijn werken tot het einde toe bewaart, hem zal ik macht geven over de heidenen (de Engelse vertaling zegt zelfs: de naties). …en Ik zal hem de Morgenster geven.


Als we de sleutels van David los willen maken om de hemel geopend te zien worden en het ware wonderbaarlijke antwoord aan het ware profetische te zien.


Jeremia 33:3  Roep tot Mij en Ik zal u antwoorden en u grote, ondoorgrondelijke dingen verkondigen, waarvan gij niet weet.


Wanneer de hemelen gesloten zijn lijken deze van koper, de overwinning, de zegeningen, de doorbraken, aanbidding en financiën, zijn gebonden.


Deuteronomium 28:23  De hemel die over uw hoofd (hoofddeksel) is zal van brons zijn, en de aarde die onder u is, van ijzer.


Het is tijd om de ware vrijzetting te zien, van de “maak de apostolische sleutels los, om een vrijzetting te zien van – Goddelijke heerschappij, aanbidding, voorziening, glorie, zegeningen, Goddelijke sleutels om de Deur te openen in uw land voor het glorieuze evangelie van Jezus Christus.


Deuteronomium 28:12  De HEER zal voor u Zijn rijke schatkamer openen, de hemelen, om u regen te geven voor uw land op zijn tijd en om te zegenen al de werken van uw hand; en u zult uitlenen aan vele volkeren maar u zult niet lenen.



Wij moeten wachters zijn die aan de poort staan en de poorten open en dicht zien gaan, maar we moeten grondig de wacht houden met een zeer krachtige gave van onderscheiding, een militaristische wacht houdend met het Zwaard van De Geest zowel als met de sleutels – de tolerantie moet verbroken worden!



I Kronieken 23:5  En vierduizend waren poortwachters; en vierduizend waren 
de HERE aan het prijzen op de instrumenten, die David gegeven had om te lofprijzen.


I Kronieken 9:22  Al diegene die uitgekozen waren om poortwachters te zijn bij de drempels waren er 212. Deze waren ingeschreven in het geslachtsregister van hun dorpen, wie David en Samuel, de ziener, in hun ambt van vertrouwen aangesteld hadden. 


“Proclamatie en gebedspunten”


We zijn zo vertrouwd geworden aan de tradities en gewoontes van onze ouders, het geslacht waaruit wij komen, dat het moeilijk is om ons denken, ons gedragspatroon te veranderen, maar ons verlangen is, net zoals Adam en Eva voor de verleiding in de tuin waren, als we het geruis van Uw komst horen, dat we ons niet verbergen maar verlangend U tegemoet rennen.


Heer, we roepen dan ook als David, Heer schep mij een rein hart en vernieuw in mijn binnenste een vaste geest.


Psalm 51:12  Schep mij een rein hart, o God, en vernieuw in mijn binnenste een vaste geest;


Wij moeten dringend herroepen en verwerpen in de Naam van Jezus, en ons bekeren onder berouw van de macht breken van het valse hoofddeksel, de mijter, de valse priesters, een valse overheid en de eeuwenlange valse autoriteit in de Kerk die mijn familie, gezin, kerk en land gebonden houd.



Vader, wij verlangen naar echtheid, wij willen niet meer dat religieuze denken in ons, Vader, mijn verlangen is te komen op die plaats die U van oorsprong al voor ons bedoelt had, en de eeuwenlange valse autoriteit, die mijn familie, gezin, kerk en land gebonden houd werp ik van mij af in de naam van Jezus.



Wij verbreken in Jezus naam elke binding naar bisschoppen, aartsbisschoppen, en pauselijke, pontificale autoriteit die over ons verstand geweest is als een valse mijter, met valse autoriteit, en de valse mijters van vrijmetselarij, Huis van Oranje, we breken die kracht in Jezus naam, Izebel valt, door het Bloed van  het Lam van God.



Wij herroepen en verwerpen in Jezus naam, en verbreken de Babylonische god Dagon, het beest uit de zee, en de bestuurders over de mensen menigte. We herroepen en verwerpen het in Jezus Naam.



Wij herroepen en verwerpen, in Jezus Naam, de mijter van Babylon en werpen het in het vuur van God voor altijd, de mijter van kennis, wijsheid en ongoddelijke autoriteit.



De titels van goden,bisschop, valse apostel, priester, Ik. In Jezus Naam neem ik dat hoofddeksel af, en de ambtsgewaden (toga) van koningen en koninginnen, en ambtsgewaden die gedragen worden in het onderwijs, en in het religieuze en rechterlijke systeem.



Herroep en verwerp de geest van tolerantie van uw levens, gezinnen, kerk, Nederland, en ook de eed van het altijd trouw zijn tot in de dood, aan de bisschop van de Loge van Oranje, Willem van Oranje. Dit herroep ik in de naam van Jezus.


Vader, we verklaren in Jezus naam, dat terwijl wij de doctrines de leerstellingen, dat representeert de valse mijters van Rome, Rooms Katholieke Kerk en de reformatie afnemen en de grip over mijn leven ervan vernietigen, dat ik en mijn huis alleen de ware mijter zullen dragen, die gegraveerd is met:



“Heiligheid aan de Heer”


En de autoriteit en de macht zullen van puur goud zijn. Er zal geen andere inscriptie zijn op mijn voorhoofd. 


Ik herroep en verwerp in Jezus naam de inscriptie van “Mystery Babylon, de moeder aller hoeren”.


Wij verklaren: dat het offer van Abel een offer met bloedstorting was als een 
A type. En als wij de kerk ons in een machtige openbaring onder het Bloed gaan bewegen, dan zullen wij een type van Abel zijn. Wij zullen dan enkel in dat levend geloof zijn. In de Naam van Jezus!



Ik doe afstand en heb berouw, en reinig me met het Bloed van Jezus, de vloek wordt verdreven, van het niet ervaren van de glorie van Jezus, en de zorgen van het niet kennen van Zijn aanwezigheid, omdat ik duidelijk een buitenstaander ben. 


Mijn beloofde erfenis in Jezus Christus, en in Zijn Bloed zal ik nu binnengaan. In de Naam van Jezus!


De doctrine van een bloedeloos evangelie met het teken van Kain is een wettelijk recht, om me in een soort van vagevuur te houden, een leven, als een hel op aarde. Maar het Bloed van Jezus reinigt me van alle zonde. 


Het bloed van Jezus reinigt me van de leerstellingen van Kain, van het leven in extreme ballingschap met al zijn zorgen, en schuld voor altijd!  Halleluja!!!



Vader, ik doe afstand, en breek de vloek van Kain op mijn leven, van het niet ervaren van de aanwezigheid van de Here Jezus in mijn leven, wegens de doctrine van „geen bloed“, en schuld. Ik wil niet langer wandelen, in een leven van hel op aarde, in voortdurende zorgen, in eenzaamheid, wanhoop en hopeloosheid, in een stad van moord en geweld. Dit is niet de beloofde erfenis voor mij en mijn huis, wij stoppen het bloedvergieten van Kain nu, om nu het beloofde land in te gaan. In de Naam van Jezus.



Wij doen afstand van al de indoctrinatie geestelijk ingebed in de meningen van de generaties met het teken van Kain en vagevuur, dat ik moet lijden; dat ik voor mijn zonde moet lijden en betalen. Jezus heeft alles al volbracht op Golgotha en daar hoef ik niets meer aan toe te voegen! Elke verdraaide denkrichting en gedragspatroon dat grip op mij had in mijn familielijn met een geest van dood en hel moet nu breken. In de Naam van Jezus!



Ik doe afstand en heb berouw en zet het Bloed van Jezus vrij,om los te breken uit de vloek van kwelling in mijn geheugen en van de gedachte dat het ook op mijn kinderen is geplakt, van een leven in dood en hel in deze wereld zonder ooit enige hoop om hier uit te komen. Hier breek ik nu uit in de Naam van Jezus!



Ik doe afstand en breek, de Wettelijke rechten van de geest van dood en hel, onderaan in mijn familielijn, of trogdoctrine, ontworpen door Rome of vrijmetselarij, met het teken van Kain op me, de zwarte dood van de geest van dood en hel over mijn lichaam. In de Naam van Jezus!



Waar mijn lichaam altijd in tegenspoed is, en nooit uit tegenspoed komt, reinigt het Bloed van Jezus me nu van de geest van dood en hel, uit elk orgaan van mijn lichaam, en uit elk systeem van mijn lichaam. In de Naam van Jezus!



De geest van dood en hel en hekserij komt van mijn leven, de chronische moeheid uit mijn geheugen, Fybromyalgie, (de aanhoudende pijn in mijn spieren) verdwijnt uit mijn lichaam. De inability ( het onvermogen of onbekwaamheid) stopt, ik ga een normaal leven ervaren. In de Naam van Jezus!



Vader Ik doe afstand en breek van mij af, de vloek van een leven als een hel op aarde, als een aarde die een letterlijke plaats van is van vagevuur. Mijn leven is nooit bedoeld als een leven van oordeel en straf het was altijd bedoeld om vrij en gereinigd te zijn, door het Bloed van Jezus. 


Ik doe afstand van en breek het valse vuur van tegenspoed, want mijn erfenis is een volledig en eeuwigdurend leven. Ik breek de geest van dood en hel volledig van mijn leven in deze wereld. In de Naam van Jezus!


Ik heb berouw en breek de leugen en de  teleurstelling van valse voorbede. Van hen die huilend bidden aan Maria, voor hen die in het vagevuur zouden zijn, door het aansteken en branden van kaarsjes en de valse aflaathandel, de leugen van de katholieke kerk, die zegt, dat ze in staat is haar gelovigen kwijtschelding van straf na de dood te schenken middels aflaten. Ik heb berouw en breek die afgoderij


Ik neem afstand van Izebels oordeel en berechting en breek die doctrines. 
In de Naam van Jezus!



Alleen het Bloed van Jezus kan mijn verontreinigt geweten reinigen, verontreinigt door de Izebel doctrines. Ik zal deze doctrines van Izebel geen plaats meer in mijn lichaam, mijn ziel, mijn emoties, of in mijn geest toestaan. In de Naam van Jezus en door Zijn Bloed. 



Ik verdrijf de geest van dood en hel uit mijn verzwakte lichaam, verzwakt door de martelingen in mijn verstand en emoties. Izebel je kwade doctrines vallen nu van mijn hart en ziel, je kwade werk wordt nu blootgesteld en ik kom voor altijd uit je gevangenis. In de Naam van Jezus!



In de Naam van Jezus', breken wij de zwarte deur van het Roomse huis van overal dood en  hel in de wereld, deze deur valt nu, en ik zal het koninkrijk van God ingaan. In Jezus Naam!



Wij zullen niet meer gebonden worden door het mysterie van iniquity. Het mysterie van het Bloed van het Lam keert elke geheimzinnigheid van dood en marteling om. 


Alleen aan God is de Glorie!


We staan op onder de bescherming van Jezus en Zijn Bloed, en we pakken het duistere werk van hem af en komen in de grote hoogte van Zijn Glorie. In de Naam van Jezus!



Gods zegen

 Josie Hagen


======================================== 



Voetnoten: Was Petrus wel de eerste paus?? De paus is volgens de katholieke kerk de rechtmatige opvolger van Petrus, en daarmee als leider van de gehele Christelijke Kerk wereldwijd


De benaming paus (komt van het Latijn: papa, dat komt van het Oudgrieks: πάππας pappas) betekent letterlijk "vader" en is de titel van het hoofd van de hiërarchie van de Rooms-katholieke Kerk. Paus Leo XIII zegt in zijn encycliek van 1885 dat de paus de plaats van de Almachtige God inneemt op aarde.


De paus wordt ook Heilige Vader of Zijne Heiligheid genoemd, men zegt dat hij vanuit zijn Heilige stoel de vertegenwoordiger van Jezus Christus is. Hij wordt ook de vicaris of anders gezegd de plaatsvervanger van Christus genoemd.


De enige Bijbeltekst die ook maar zou kunnen verwijzen naar iemand als plaatsvervanger van God op aarde is de volgende:


2 Tessaloncenzen 2:3-4 Laat niemand u misleiden, op welke wijze ook, want eerst moet de afval komen en de mens der wetteloosheid zich openbaren, de zoon des verderfs, de tegenstander, die zich verheft tegen al wat God of voorwerp van verering heet, zodat hij zich in de tempel Gods zet, om aan zich te laten zien, dat hij een god is.


Satan is formeel op de troon geplaatst in het Vaticaan:




Malachi Martin, ex-Jezuïet, priester en insider van het Vaticaan, schrijft in zijn boek “Windswept House: a Vatican Novel” dat er in 1963 een satanisch ritueel is geweest in de Sint Pieter te Rome. In dit ritueel onder de naam “De op de troon plaatsing van de gevallen aartsengel Lucifer” werd satan formeel op de troon geplaatst in het Vaticaan. 


Gelijktijdig werden er in Amerika rituelen gehouden om deze “troonsbestijging” te bekrachtigen. Paus Paulus de Zesde, die van 1963 tot 1978 paus was, zou ooit hebben gezegd: “De rook van satan is de kerk binnengekomen en is rond het altaar”, waarmee hij doelde op het satanische ritueel. En hij kon het weten als paus die een week vóór het ritueel gekozen was tot paus...


De R.K. Kerk

heeft zich in het geheim

dus officieel onder de macht van satan gesteld.


Was de Kerk voor 1963 al een occult bolwerk, na het ritueel is het met het Vaticaan volkomen de demonische kant opgegaan. Helaas weten vele oprechte priesters, bisschoppen en katholieken hier niets van af. Toch doet dat niets af van het feit dat ze momenteel vastzitten in een occult bolwerk dat een sleutelrol speelt in de komende Nieuwe Wereld Orde.



Verder schrijft Martin: “De Rooms Katholieke organisatie had een permanente aanwezigheid van geestelijken die Satan aanbaden en daarvan hielden; bisschoppen en priesters die sodomie pleegden met jongens en met elkaar; nonnen die de “Zwarte Riten” van Wicca uitvoerden en die in lesbische relaties leefden... Elke dag, inclusief zondagen en Heilige Dagen, werden daden van ketterij en godslastering en aanranding en onverschilligheid gepleegd en toegestaan bij heilige altaren door mannen die geroepen waren om priester te zijn”.   

Ook schrijft Martin (in “The Keys of this Blood”): “het incident van satanische pedofilie - rituelen en praktijken - werd reeds gedocumenteerd door bepaalde bisschoppen en priesters zo wijd verspreid als Turijn in Italië en South Carolina in de Verenigde Staten. De sektarische praktijken van satanische pedofilie worden door professionals beschouwd als het hoogtepunt van de rituelen van de Gevallen Aartsengel”.   



Alle berichten van pedofilie in de Katholieke Kerk de afgelopen jaren hoeven ons dan ook niet te verbazen. De satanische aard van vele priesters en bisschoppen begint aan het licht te komen. Voor de nietsvermoedende burger zijn dit slechts signalen van immoraliteit. Men weet niet dat de immoraliteit een signaal is van... Satanisme.



Een andere katholiek en insider,  aartsbisschop Emmanuel Milingo, spreekt ook van satanisme in de Kerk. In een toespraak van 1996 onder de titel “Satanisten aan het werk in het Vaticaan“ zegt hij: “De duivel is op dit moment zó beschermd in de Katholieke Kerk, dat hij is als een door de overheid beschermd dier (...) De duivel die in de Kerk is, wordt vandaag de dag beschermd door bepaalde kerkelijke autoriteiten tegen de officiële duiveljager in de Kerk, de exorcist”. Op de vraag of er mannen aan het pauselijke hof zijn die volgelingen van satan zijn, zegt hij: “Met zekerheid zijn er priesters en bisschoppen (die volgeling zijn)”. Hij citeerde tevens Paus Paulus de Zesde die zei dat de rook van satan het Vaticaan was binnengedrongen.



Openbaring 12:11 En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad, tot in de dood.